Op Njoyy.nl kun je op diverse manieren je bestelling afrekenen. Wij brengen bij geen enkele betaaloptie extra kosten in rekening.

BETALEN VIA IDEAL

iDeal is in Nederland het meest gebruikte betaalmiddel op internet. Je kunt veilig en snel afrekenen via je bank. Er worden voor iDeal betalingen geen extra kosten in rekening gebracht. 

CREDITCARD

Bij Njoyy kun je afrekenen met Visa of Mastercard creditcard.
Selecteer de juiste creditcard en vul de gegevens verder in. Na verwerking wordt de bestelling direct verwerkt.

BETALING ACHTERAF (Billink)

Bij Njoyy kun je met Billink betalen. Billink voert voor Njoyy het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via Billink, ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan Billink. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Billink een gegevenscontrole uit. Billink hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Billink niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met Billink? Ga dan naar de website van Billink. Onderaan deze pagina vindt u het formulier Consument- en gebruiksvoorwaarden achteraf betalen via Billink.

PAYPAL

Heb je een PayPal account, dan kun je snel en eenvoudig betalen. PayPal verrekent het bedrag vervolgens met je bankrekening of creditcard. Njoyy rekent geen extra kosten voor betalingen via PayPal. Nadat de PayPal betaling is voltooid, wordt je bestelling direct verwerkt.

VOORUIT BETALEN (VIA FACTUUR)

Beschik je niet over de mogelijkheid om met iDEAL te betalen en wil je het bedrag toch via de bank/giro overschrijven? Dan kun je kiezen voor 'Overschrijven'. Probeer dit wel zo snel mogelijk te doen! Hoe langer je wacht hoe groter de kans is dat een artikel niet meer op voorraad is. Is de betaling via de bank bij ons binnen, dan sturen we dezelfde dag nog de bestelling naar je toe.

Let op dat het bij sommige banken enkele dagen kan duren voor het geld bij ons binnen is. Voor directe verzending adviseren we om voor iDEAL te kiezen.

BANCONTACT MR CASH

Belgische klanten kunnen hun bestelling ook betalen met BanContact / MrCash. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Nadat de betaling is voltooid, wordt de bestelling direct verwerkt.

VRAGEN?

Heb je nog vragen over de betaalmogelijkheden? Neem gerust contact op met onze Klantenservice en wij helpen je graag verder.

Verzenden

Wij verzenden jouw bestelling via PostNL. Dit kan afgeleverd worden op jouw huisadres, maar je kan ook kiezen voor een PostNL afhaalpunt.
Deze keuze is beschikbaar in het bestelproces.
De verzendkosten per bestelling bedragen € 4,95. Bestellingen vanaf € 50,- worden gratis verzonden.
In pricipe geldt voor 22.00 uur besteld, de andere dag in huis.
Dit geldt voor bestellingen die op maandag tot en met vrijdag zijn gedaan.
Bestellingen die op zaterdag en zondag worden geplaatst, worden op dinsdag bezorgd. 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies